JUVENIL MASCULÍ - Croàcia 2016 /Espanya certifica devant Suïssa el seu  billet per la Main Round

Victòria d'Espanya sobre Suïssa (25:29, 10:16 al descans) al Sutinska Vrela de Zagreb, en la segona jornada de la fase de grups del Campionat d'Europa de Croàcia 2016.

 

Compromís en el qual l'equip espanyol patia als primers minuts per imposar el seu estil. Suïssa, que havia analitzat a fons el sistema d'atac espanyol, teixia un dispositiu defensiu capaç de frenar l'ofensiva del conjunt d'Alberto Suárez en l'inici del xoc. Espanya, però, aconseguia obrir una petita escletxa abans del 15 'de la primera part, clau per abandonar la pista al descans amb 6 gols de renda.

 

L'escenari del partit no patia cap canvi en l'inici del segon acte, ja que el combinat espanyol era capaç de mantenir i, per moments, incrementar el seu avantatge al marcador. Veritat és que Suïssa aconseguia reduir els percentatges d'efectivitat d'Espanya, però sense arribar a tenir reflex en l'electrònic. Alberto Suárez aprofitaria els minuts finals del compromís per rotar i repartir els minuts, ja que França espera a la tercera i definitiva jornada de la fase de grups.

 

Finalment, la victòria de l'equip espanyol, unida a l'obtinguda per França davant Noruega, atorga a Espanya el bitllet per a la Main Round i, per tant, per al Campionat del Món de Geòrgia 2017 en la categoria. Demà, jornada de descans per als joves espanyols, en vigílies de creuar espases amb França en la tarda de diumenge.

 

Alberto Suárez, preparador del combinat espanyol, valora el resultat de forma molt positiva, ja que "la victòria assegura la presència de l'equip a la Main Round i en la cita de l'estiu que a Geòrgia, cosa que és clau per seguir acumulant experiència". Alberto Suárez, d'altra banda, subratlla el fet que "no hi ha partit fàcil en aquesta classe de cites, l'ahir i el demà importen poc, només l'avui, i guanyar era important". Pel que fa a França, l'entrenador considera que "la diferència de 16 gols amb Suïssa és relativa, França disposa d'una gran plantilla i, a partir d'ara, comencem a pensar en ells, demà parlem".

 

Suïssa (25:29) Espanya

Suïssa (10 + 15)

Staub, Schelker (4), May, Felder (4), Reichmuth, Störchli (5), Ilic (1), Bührer, Giovanelli (2), Schaffhauser, Kusio (9), Zehnder, Heer, Rohr, Vanat, Delchiappo.

 

Espanya (16 + 13)

Juan Antonio Sarió (3), Antonio Serradilla, Víctor Manuel Deco, Rolando Uríos (2), David Estepa, Kilian Garajonay Ramírez, Mamadou L. Diocou (8), Mikel Amilibia (4), Martí Villoria, Eneko Goenaga, Natan Suárez, Ian Tarrafeta (8), Gonzalo Pérez, Jaime Gallardo (1), Guillem Pérez, Gonzalo Feijoó (3).

 

 

 https://www.youtube.com/user/HRSmediacentar/featured

Fotografia: Campionat d'Europa de Croàcia 2016

http://www.rfebm.net/noticias