JUVENIL MASCULÍ - Croàcia 2016 / Dinamarca allunya Espanya de les semifinals, però encara hi ha una petita possibilitat

Derrota d'Espanya contra Dinamarca (24:25, 13:11 al descans) al Sutinska Vrela de Zagreb, a la primera jornada de la Main Round del Campionat d'Europa de Croàcia 2016.

 

Compromís de poder a poder el protagonitzat per espanyols i escandinaus, amb un equilibri absolut en els primers minuts. Dinamarca, per sobre d'Espanya en l'apartat físic, patia per frenar la mobilitat dels laterals espanyols, molt actius en la primera part. Tarrafeta conduïa els seus a un petit avantatge al marcador, superat el 15 'del primer acte; un avantatge que acabaria per estabilitzar en dos gols el combinat espanyol en vigílies del descans.

 

Dinamarca no anava a baixar els braços amb facilitat, i en l'inici del segon acte oferia una cara molt diferent, sobretot en tasques defensives. Espanya no tenia les mateixes facilitats per trobar el camí de la porteria escandinava, i d'aquí l'empat en el marcador en superar el 10 'de la segona part. Diocou assumia la responsabilitat ofensiva al combinat espanyol, però el rigor arbitral amb la defensa espanyola permetia a Dinamarca anivellar el marcador una altra vegada.

 

I és que, a poc a poc, el conjunt escandinau aconseguia exercir el domini sobre el marcador i sobre el partit, i només l'efectivitat de Kilian Garajonay Ramírez a porteria i la clarividència de Diocou en atac permetia als espanyols mantenir amb vida el xoc. Dinamarca, però, anava a imposar el seu físic en els últims moments per, fet i fet, signar la victòria per la mínima.

 

Derrota que allunya Espanya de les semifinals del Campionat d'Europa de Croàcia 2016. Ara, l'única possibilitat d'arribar a elles és derrotar al dia de demà, a partir de les 19:00 h., A Eslovènia per, almenys, 5 gols i que França aconsegueixi la victòria davant Dinamarca.

 

Espanya (24:25) Dinamarca

Espanya (13 + 11)

Juan Antonio Sarió (1), Antonio Serradilla, Víctor M. Deco (1), Rolando Uríos (2), David Estepa, Kilian Garajonay Ramírez, Mamadou L. Diocou (5), Mikel Amilibia, Martí Villoria (3), Eneko Goenaga , Natan Suárez (2), Ian Tarrafeta (8), Gonzalo Pérez (1), Jaime Gallardo, Guillem Pérez, Gonzalo Feijoó (1).

 

Dinamarca (11 + 14)

Bang, Christiansen (1), Laerke (7), Gronbech Hansen (1), Moller (7), Ejlersen (1), Damgaard, Nybo Jörgensen (2), Petersen (1), Würtz (1), Sell, Nielsen, Agger Pedersen, Vinther (2), Redlefsen, Hauskov (2).

 

 https://www.youtube.com/user/HRSmediacentar/featured

Fotografia: Campionat d'Europa de Croàcia 2016

http://www.rfebm.net/noticias