JUVENIL MASCULÍ - Croàcia 2016 /Els #HispanosJuveniles remunten a Sèrbia i segueix aspirant a la cinquena plaça

Victòria d'Espanya contra Sèrbia (29:30, 16:13 al descans) a l'Sport Hall de Koprivnica, al primer encreuament per la cinquena plaça del Campionat d'Europa de Croàcia 2016.

Compromís en el qual el combinat espanyol no semblava molt encertat en els primers minuts, cosa que permetia al seu oponent carregar amb el pes del xoc i, per tant, gaudir d'una petita renda en el marcador. Diferència que començaria a créixer perillosament en el tram final de la primera part, i que acabaria estabilitzada en tres gols al descans.

Consumit l'intermedi, el combinat espanyol oferia una imatge molt diferent en el seu retorn a pista. Ian Tarrafeta irrompia amb potència per liderar els seus i consolidar una remuntada que seria efectiva a 10 minuts del final. Al costat de Tarrafeta, destacar el paper de Mamadou Diocou que, amb 2 anys menys que la resta dels seus companys, no tenia objeccions a assumir la responsabilitat. Finalment, la victòria per la mínima no respon al control exercit per Espanya en els últims minuts, amb avantatges de dos i tres gols.

Alberto Suárez, tècnic de l'equip espanyol, ha ressaltat la importància de la victòria pel fet que "no podíem comptar amb Uríos per sanció ni amb Gonzalo Pérez per lesió, i tampoc amb Villoria ni Estepa, minvats físicament, i sobre Deco ha patit un cop a l'escalfament, per tant, molt satisfets amb el resultat per totes aquestes adversitats, i pel treball defensiu de l'equip ". I és que, per a Alberto Suárez, és brillant "el caràcter competitiu d'aquests jugadors, no som un equip de figures però aquí ajuden tots; ara l'objectiu és quedar cinquens, el millor possible, perquè som Espanya i estem obligats a això".

Això sí, el preparador espanyol ha apuntat a un fet, i és que "l'handbol espanyol ha de reflexionar sobre el treball físic que desenvolupen els joves, perquè és molt menor aquí que en altres països contra els que competim, equips molt pesats i treballats a el pla físic, i si, amb la pilota no hi ha ningú que treballi millor que nosaltres, però a l'hora de competir la diferència física és notòria i ens resta possibilitats ".

Resultat que atorga la possibilitat a Espanya de lluitar per la cinquena plaça del Campionat d'Europa de Croàcia 2016. I, per a això, cal derrotar Dinamarca en l'últim partit, fixat el diumenge, a partir de les 12:30 h., en el mateix escenari d'avui, el Sport Hall de Koprivnica.

 

Serbia (29:30) España 

Serbia (16+13)

Krstic, Milenkovic (5), Maksic (1), Sunajko (4), Trnavac, Bubic, Vignjevic (1), Jandric, Jovanovic, Pavlovic (1), Stojanovic (7), Dosen, Ivanovic (6), Lazic, Mijatovic, Radivojevic (4).

España (13+17)

Juan Antonio Sarió (1), Antonio Serradilla, Víctor Manuel Deco, David Estepa, Kilian Garajonay Ramírez, Mamadou L. Diocou (5), Mikel Amilibia (3), Martí Villoria, Eneko Goenaga (2), Natan Suárez (1), Ian Tarrafeta (11), Gonzalo Pérez, Jaime Gallardo (4), Guillem Pérez, Gonzalo Feijoo (3).

 

 https://www.youtube.com/user/HRSmediacentar/featured

http://www.rfebm.net/noticias