1er dia de treball a la UESarrià

Comencen  els entrenaments del primer equip de l'Augi Sarrià, dirigits aquesta temporada per Sergi Baguer.

Enguany s'incorporen un bon nombre de jugadors que formaran part de l'Augi Sarrià. L'aposta del club és per als jugadors de la casa i els juvenils, que passaran a formar part de la dinàmica del primer equip. “Poden jugar dos partits en un cap de setmana, amb nosaltres o el segon equip.

A l'estaff tècnic  a banda de  Sergi Baguer com a 1er entrenador, s'afegeixen  Jordi de Toro  que ens donarà un altre punt de vista, és un referent de l'handbol gironí. Víctor Espeso (delegat), Jaume Pórtulas i Guillem Mayola (entrenadors de porters) i Jose Zurita (fisioterapeuta) completen el cos tècnic.

El torneig d'handbol platja d'Empuriabrava dissabte, el torneig de l'OAR (3 i 4 setembre) i amistosos amb el GEiEG (9) i el Mataró (17) formen la pretemporada.

També el club juntament amb la federació ha començat una campanya de bones pràctiques i joc net per fomentar els valors de l'handbol i l'esport.