Jordi Ribera serà presentat com a nou seleccionador dels 'Hispanos' dimarts que ve

 

El proper dimarts 20 de setembre, a les 12: 30h., Al Consell Superior d'Esports,  la Reial Federació Espanyola d'Handbol presentarà a Jordi Ribera com a nou seleccionador dels 'Hispanos'.

 

Jordi Ribera succeirà així a Manolo Cadenas al capdavant de l'equip espanyol, després de tancar el cicle olímpic amb la selecció del Brasil, on ha completat un excepcional treball a tots els nivells traduït en un gran salt qualitatiu palpable en cada cita internacional en la qual el Brasil ha comparegut en els últims anys.

 

Ribera, vinculat a la RFEBM com a professor de la seva Escola Nacional d'Entrenadors des de fa sis anys, ha ocupat al nostre país la banqueta de J.D. Arrate, Galdar, C.D. Bidasoa Irun i Ademar de Lleó. L'espanyol serà el tercer combinat absolut masculí del que portarà les regnes, després del d'Argentina (2004-2005), i el ja esmentat del Brasil, al qual ha dirigit en dues etapes (2005-2008 i 2012-2016).

 

Inicialment, Jordi Ribera dirigirà als 'Hispans' en els dos primers partits de la fase de classificació per al Campionat d'Europa 2018, davant Bòsnia Hercegovina i Finlàndia, previstos per al 2 i 5 de novembre respectivament. La seva continuïtat quedarà pendent del procés electoral que la Reial Federació Espanyola d'Handbol afronta en l'últim trimestre d'aquest any.

 

Font:RFEBM