El Sarrià comença amb una exhibició a casa

Foto: QUIM PUIG.
Foto: QUIM PUIG.

La defensa intensa i el contraatac letal dels jugadors sarrianencs desmunten l'OAR Gràcia en una primera part pletòrica de l'equip de Sergi Baguer.

 

L'Augi Sarrià va mostrar el seu potencial defensiu i ofensiu en el primer partit de la temporada, contra l'OAR, que va sortir escaldat tot i ser un dels equips de referència de la categoria. El duel es va decidir en una primera part pletòrica dels joves jugadors de Sergi Baguer. Després d'un inici amb alternatives (5-5), la defensa dels sarrianencs va començar a carburar i cada pilota recuperada era un contraatac clar. El parcial de 13-1 parla per si mateix. Els sabadellencs van acabar demanant pràcticament l'hora en una primera part de llibre dels de casa (19-9). En la segona part l'OAR va sortir conscienciat que allò havia de canviar i va aconseguir aturar la sagnia amb una defensa més forta. En tot cas, pel Sarrià el triomf mai no va perillar i en els últims minuts l'equip encara va fer una última estirada en el resultat. Seguint amb la política del planter del club, Baguer va fer debutar en el primer equip el porter Antonio i els germans bessons Pol i Albert Díaz. També van jugar els júniors Natan Suárez i Albert Vicente, que havien debutat en el primer equip la temporada passada.

AUGI SARRIÀ 34 OAR 22

SARRIÀ: P. Arnau (7), M. Arnau (2), Esain, Fina (3), Guitart, Lozano (5), Moreno, Palomeras, Pórtulas (2), Rovira (5), Suárez (4), Torres (3), Vicente (1), P. Díaz (2) i A. Díaz.

OAR: Castilla, Correro (4), Domínguez (2), Escuert (2), F. Laliga (3), Luque (4), Muntada, Pujadas (1), Vaillo (1), Xerta (1), Xifra (1), S. Laliga (1), Torras i Esteve.

PARCIALS: 3-1, 5-5, 8-5, 11-6, 15-6, 19-9; 21-11, 22-13, 27-15, 28-18, 30-20 i 34-22.

ÀRBITRES: Deiros i Pinilla.

Publicat a

L'Esportiu. Comarques Gironines 25-09-2016 Pàgina 25