El Sarrià s'endú el derbi en un Blanc-i-verd ple a vessar

El Sarrià va imposar-se al filial del Bordils en partit vibrant. Aniol resclosa
El Sarrià va imposar-se al filial del Bordils en partit vibrant. Aniol resclosa

Els de Sergi  Baguér fan valer el seu paper de favorit per imposar-se en un partit carregat d'emocions

BORDILS | DDG L'Augi Sarrià va fer valer la lògica i es va imposar en el derbi gironí de Primera contra el Bordils B. El pavelló Blanc-i-verd es va omplir de gom a gom en un vespre per recordar. L'afició del Sarrià també es va fer sentir amb una representació d'uns 150 seguidors. Va ser un partit tens i calent dominat des del principi pels sarrianencs, que van fer valer la seva defensa per contenir els intents del conjunt local de no desenganxar-se al marcador. Els de Carles Ramonet van aguantar força minuts una renda de 3 gols per sota fins que ja als minuts finals, el Sarrià va aconseguir agafar un avantatge més ampli i desempellegar-se'n. Guillem Lozano (7) va ser els màxim golejador del Sarrià, mentre que Jairo Montes (5) ho va ser del Bordils.

 

Diari de Girona » Esports