El Sarrià es posa les piles a temps i continua líder

Natan Suárez/Foto: UESarrià/V.Fuster

1a estatal. L'equip va fer una mala defensa en la primera part però en la segona va trobar les seves millors armes per escapar-se

L'ESPORTIU - SARRIÀ DE TER

L'Augi Sarrià es va refer en la segona part d'un primer temps discret contra el Sant Joan Despí i continua invicte i líder després de tres jornades. El partit no va començar bé. La defensa dels locals no va saber aturar ni els llançaments exteriors dels visitants ni les circulacions del pivot. En la segona part la dinàmica va canviar, sobretot quan la defensa dels de Sergi Baguer van saber com frenar l'atac del rival. En atac, a més, ja no hi va haver més precipitacions i l'equip va explotar les penetracions i els contraatacs, les seves millors armes. El júnior Suárez va fer, amb 10 gols, el seu millor partit ofensiu.

AUGI SARRIÀ 31 SANT JOAN D. 24

AUGI SARRIÀ: Pere Arnau (3), Martí Arnau (1), Ballester (3), Esain (1), Fina (4), Guitart, Moreno, Palomeras, Pórtulas (5), Rovira (1), Suárez (10), Torres (2), Anguita, Díaz i Vicente (1).

SANT JOAN DESPÍ: Cahisa, Camps, Fenoy (2), Forns (1), GIambiasi (1), González (2), López (1), Pueyo, Sabaté, Torres, Vilella (2), Acebron, Cabello (7), Francès (1), Guijarro (3) i Pérez (4).

PARCIALS: 2-2, 4-4, 6-5, 8-10, 9-11, 13-12; 16-13, 20-16, 22-18, 24-21, 28-22 i 31-24.

ÀRBITRES: Sánchez Miquel i Vicente Cerrillo.