Una mica més i es crema

Sergi Baguer.Foto: Quim Puig
Sergi Baguer.Foto: Quim Puig

1a estatal. L'Augi segueix llançat al capdavant de la classificació tot i relaxar-se excessivament en la segona meitat. Suárez i Guitart, decisius

AUGI SARRIÀ 25 SANT CUGAT 23

 

AUGI UE SARRIÀ: Guitart, Suárez (7), Pórtulas (2), Fina, Junquera, Vicente, Martí Arnau, Ballester (1), Rovira (3),

Esain, Moreno, Lozano (3), Díaz, Pere

Arnau (8), Torres (2) 

SANT CUGAT: Tous (3), León (4), Gómez, Vives, Herrero (3), Calvera (3), March, Bonaccini (2), Nicolau, Cortés (7), Gutiérrez, Masllorens (2), Basela.

PARCIALS: 3-2, 4-3, 5-4, 6-5, 7-7, 12-8, 15-11, 16-14, 18-16, 21-18, 24-20 I 25-23.

COMENTARI: Cinc de cinc per a l'Augi, que segueix llançat al capdavant de la classificació de la 1a estatal tot i que ahir va jugar amb foc en la segona meitat. Perquè després de marxar de quatre gols en el final de la primera per mitjà de Natán Suárez –va fer quatre gols entre l'empat a set i el 12-9)– es va relaxar i el Sant Cugat ho va aprofitar per fer-se fort en atac. Els de Sergi Baguer van acabar precipitant-se en la passada i els llançaments quan haurien pogut sentenciar el partit i van veure com els vallesans feien el 24-23 a menys de tres minuts del final del partit. Un canvi defensiu i la presència de Pau Guitart a la porteria van permetre a l'Augi arribar al final del partit dos amunt després que Suárez va fer el 25-23 que ja seria definitiu. “Ens ha faltat donar més continuïtat a la pilota, l'hem retingut massa”, va dir Sergi Baguer, que hi afegia: “Són dos punts més i espero que sigui l'únic partit dolent de la temporada.”