L'Augi segueix imposant la seva llei

                         1a estatal. Suárez (9) i Lozano (7) fan un estrip a la defensa del Bonanova

 

 

Sisè triomf en sis partits per a l'Augi, que es queda sol al capdavant de la classificació en espera del que faci avui el Granollers, que acredita cinc de cinc, a casa amb l'Adrianenc. Els de Sergi Baguer es consoliden en els llocs que donen accés a la fase d'ascens a plata, el seu objectiu per a aquest curs.
I ho fan amb Natán Suárez com a jugador més destacat. L'internacional júnior va liderar l'atac de l'Augi amb 9 gols.
En l'inici, quan el Bonanova va marxar de 4 (8-4), amb 3 gols. L'aparició de Guillem Lozano va permetre empatar el partit (11-11, amb quatre gols seguits), i en la segona meitat va ser el mateix Lozano el que va disparar l'avantatge de l'Augi abans que Suárez establís la màxima a favor del Sarrià, primer 16-20 i després 17-23