L'Augi Sarrià continua imparable

Arxiu UES 15/16

L'Augi Sarrià continua sense aturador. Un cop disputades les set primeres jornades de lliga, els gironins segueixen líders de la Primera Nacional, i de quina manera. Set partits, set victòries. Els números parlen per ells sols. De fet, el Sarrià està completant un inici de lliga de somni. Ahir, el triomf no va ser senzill, més aviat tot el contrari. A diferència d'altres dies, va tocar suar i patir. També remuntar. A l'hora de la veritat, però, el resultat va ser el de sempre: triomf. A la primera part, els de Sergi Baguer van portar el ritme del partit, i gairebé sempre van anar per davant, per arribar al descans guanyant d'un gol (15-16). A la represa, l'Esplugues va donar la volta a l'electrònic (24-23). La setena victòria perillava per moments. Sigui com sigui, els gironins, amb un parcial d'1-4, van donar la volta al marcador (25-27), per acabar guanyant per 26 a 29.

ESPLUGUES - AUGI SARRIÀ, 26-29

ESPLUGUES: Abadia (8), Garcia, Giménez, González, Jouanneau, Martorell (4), Meavilla, Millan (1), Miralles (9), Vigo, Calderon, Cisneros (4), Elena, Luque i Romero. ? AUGI SARRIÀ: Pere Arnau (8), Marti Arnau (2), Ballester (2), Esain (1), Fina (1), Guitart, Junquera, Lozano (6), Moreno, Palomeras (2), Portulas (1), Rovira (4), Torres (2), Díaz. ? àrbitres: Daniel Orts i Alberto Bolea. P parcialS: 3-4, 3-6, 6-9, 9-12, 12-16, 15-16 (descans); 17-16, 18-19, 22-20, 24-23, 25-27, 26-29 (final)