Reacció final i set de set

Arxiu UES 15/16
Arxiu UES 15/16

L'Augi Sarrià segueix comptant els seus partits per victòries i va superar l'Esplugues amb un parcial de 0-6 en els darrers minuts.

 

 L'Augi Sarrià va sumar la setena victòria en els set partits que ha disputat de primera divisió, i ho va fer gràcies a una reacció en els darrers minuts en què va aconseguir un parcial de 0-6. A cinc minuts del final perdia de dos gols (25-23) però va saber imposar-se al rival en defensa i en atac i va aconseguir sis gols de manera consecutiva fins al 25-29. El Sarrià es va avançar en el marcador des de l'inici del partit i en els primers minuts es va escapar (3-8). Abans del descans l'Esplugues es va apropar en el marcador amb el 15-16 i en l'inici de la segona meitat es va avançar (17-16). El partit es va mantenir anivellat fins als darrers minuts, quan el Sarrià va sentenciar.

 

L'esportiu. 30 octubre 2016 2.00 h