El Sarrià, sense immutar-se

 El líder torna a fer valer la seva sòlida defensa i la seva velocitat en atac i encadena la vuitena victòria

L'ESPORTIU - BARCELONA

L'Augi Sarià va encadenar la vuitena victòria a la lliga i es manté com a líder sòlid de la categoria. El rival d'ahir, el Sant Esteve Sesrovires, és un altre aspirant a lluitar per la zona alta, però no va ser capaç de trobar una escletxa en la sòlida defensa dels sarrianencs.

Els jugadors de Sergi Baguer van anar per feina des del primer minut i van jugar amb les idees clares. La defensa i les aturades de Guitart, pletòric entre els pals una altra vegada, també van permetre atacar amb velocitat. Els líders aprofitaven contínuament els canvis de defensa-atac visitants per agafar els rivals desprevinguts i mantenir-se sempre amb avantatge, tot i l'esforç del Sant Esteve –que es va situar 24-22 quan faltaven 5 minuts per al final– per forçar un final com a mínim igualat.