L'Augi Sarrià obté la novena victòria seguida de forma treballada

Arxiu UES 15/16 UES Vs LSMontcada
Arxiu UES 15/16 UES Vs LSMontcada

L'Augi Sarrià va aconseguir la desena victòria en deu partits però de forma molt treballada i patida. Els gironins van dominar la primera meitat i marxarien al descans amb un favorable 11-16 al descans.

Cinc gols de renta que es van veure incrementats només iniciar-se la segona meitat fins als sis. A partir de llavors La Salle Montcada va començar a retallar distàncies fins a situar-se per davant en el marcador fins al minut 26, en què els locals van arribar a capgirar el partit, situant-se 25-24 demostrant amb insistència la seva lluita.

Els gironins, però, van aconseguir un parcial de 0-3 que els va donar una valuosa victòria a domicili.

Diari de Girona » Esports