Un Sarrià voluntariós suma el novè triomf

Va tenir el domini en la primera meitat, però els locals van remuntar en la segona i el partit es va decidir en els últims minuts.

El Sarrià va haver de treballar de valent per continuar sent l'únic equip de la categoria que ha guanyat tot els partits. Malgrat el clar domini fins als primers minuts del segon temps, amb un avantatge màxim de sis gols, el rendiment dels homes de Sergi Baguer va baixar i van veure com un rival sempre dur a casa empatava a nou minuts del final (22-22). Malgrat tot, el Sarrià va afrontar el tram final amb molta seriositat i va mantenir a ratlla l'equip local amb una defensa molt forta (25-27).

La setmana que ve, jugaran a casa la desena jornada contra el Palautordera-Salicrú.

SALLE MONTCADA:Benítez (1), Expósito (4), Gamiz, Garcia, Giráldez (3), González (1), Jiménez (3), Lamine, Larriba, Albert Maresma (6), Pau Maresma (4), Presas, Sánchez (2), Casado, Mas (1) i Titos.

AUGI SARRIÀ:Pere Arnau (4), Martí Arnau (1), Ballester (3), Esain, Fina (2), Guitart, Junquera (1), Lozano (2), Moreno, Palomeras (5), Rovira (3), Suárez (4), Torres (2), Albert Díaz, Pol Díaz.PARCIALS:2-3, 5-5, 7-8, 7-11, 11-13, 11-15; 12-17, 15-19, 19-22, 20-22, 24-24 i 25-27.ÀRBITRES:Torrente i López.