La primera derrota, contra un rival inesperat

Foto: QUIM PUIG.
Foto: QUIM PUIG.

El Sarrià perd contra el Palautordera el primer partit de la lliga en la desena jornada, en un partit en què el desencert en atac li passa factura

L'Augi Sarrià va perdre el primer partit de la lliga en la desena jornada després que el Palautordera, un dels equips de la zona mitjana baixa de la taula, el superés en un duel igualat però sempre dominat pel ritme pausat dels visitants, liderats en atac per un immens Eric Morales (12 gols).

Si d'alguna cosa van pecar ahir els sarrianencs va ser d'encert. Des del primer minut l'equip les va veure quadrades en atac i no hi va haver manera de trobar la fórmula per encadenar dues o tres jugades seguides. El porter visitant, a més, també va ser determinant en la defensa del seu equip.

Als errors en els llançaments s'hi va afegir el ritme lent que va imposar el Palautordera, que tenia molt clar com havia de jugar. Eric Morales, el seu baluard, només jugava en atac, i això li permetia dirigir amb concentració absoluta l'equip, que pràcticament sempre va anar a davant en el marcador. El Sarrià va arribar als darrers cinc minuts dos gols per sota (24-26), però només va ser capaç de fer un gol, un bon resum del partit.

Malgrat la derrota, l'equip manté el lideratge del grup, amb dos punts més que l'Adrianenc.

 

AUGI SARRIÀ:P. Arnau (6), M. Arnau (7), Ballester, Esain, Guitart, Junquera (1), Lozano (2), Moreno, Palomeras (1), Pòrtulas, Rovira (1), Suárez (4), Torres (3), A. Díaz i P. Díaz.

 

PALAUTORDERA-SALICRÚ:Altimira, Cañellas (2), Casado, Deumal, Hortelano (4), M. Morales (3), E. Morales (12), Paniagua (1), Puig, Sala (1), Sallés (2), Valls, Agustí i Campins.PARCIALS:1-2, 3-3, 4-5, 6-6, 9-10, 11-12; 14-14, 16-15, 18-17, 20-21, 21-24, 24-26 i 25-26.ÀRBITRES:Orts i Bolea.

 

L'ESPORTIU - SARRIÀ DE TER