Teràpia col·lectiva

Foto: QUIM PUIG.
Foto: QUIM PUIG.

 L'Augi es refà de les dues derrotes seguides amb un triomf vital i contundent contra el Sant Quirze, un rival directe

 

L'Augi Sarrià es va refer davant la seva afició del que fins ara ha estat el seu pitjor moment del curs que vol tornar a fases, perdre de deu a la Roca després d'encaixar la primera derrota, a casa fa quinze dies.

A més, el triomf, vital per als de Sergi Baguer perquè empataven amb el Sant Quirze i ho segueixen fent amb l'Adrianenc –el visiten dissabte que ve– i Granollers al capdavant de la classificació, va permetre als sarrianencs recuperar la confiança en el seu joc.

Pere Arnau, en la primera meitat, va completar un 3-0 que donava la iniciativa als locals després d'un inquietant 5-8. En la segona, el 17-14 de Natan Suárez i la desqualificació de Ricard Reig van deixar el partit favorable per a l'Augi, que amb les aturades de Pau Guitart i els gols de Lozano, Pere Arnau i Natan va arribar al 22-16 (49').

 


AUGI UE SARRIÀ: 25Guitart, Suárez (3), Pórtulas, Palmeras, Fina, Junquera, Martí Arnau (2), Ballester (5), Rovira (2), Esain (2), Moreno, Lozano (4), Pere Arnau (5), Torres (2).SANT QUIRZE: 21Sánchez, Garcia (3), Rodolfo Reig (2), M. Carrillo (1), Roca, Pardo, Ricard Reig (3), Madriles, Fernández (1), Gabriel (4), Ezquerra, Berbel, Gallardo (6), Admella, C. Carrillo (1), Altés.PARCIALS:2-2, 4-5, 5-8, 7-8, 9-9, 11-10; 14-11, 14-11 , 19-14, 22-17, 24-19 i 25-21.ÀRBITRES:Estellés Garcia i Cubas Martínez (C. A. València). 7 exclusions a l'Augi Sarrià i 6 al Sant Quirze. Ricard Reig (Sant Quirze), desqualificat.

 - SARRIÀ DE TER