L'Augi, de més a menys

Foto: QUIM PUIG.
Foto: QUIM PUIG.

Derrota del Sarrià en el duel entre els líders de la lliga, tot i el bon inici (1-4). “Els ha sortit el seu joc”, va dir el tècnic, Sergi Baguer

Tercera derrota de l'Augi aquest curs, totes en les quatre últimes jornades, en el partit que enfrontava els dos líders de la lliga, empatats a punts fins ahir. “No ha pogut ser, hem començat molt fort els primers deu minuts però ells han imposat el ritme i els ha sortit el seu joc” va dir Sergi Baguer, que lamentava haver fallat en els moments clau i no haver pogut jugar sobre el doble pivot quan els feien mixta, a causa de les múltiples inferioritats numèriques. Natán Suárez va ser desqualificat un minut després d'empatar a 20 i, en el tram final, els locals van poder imposar el seu estil. En el desenllaç, amb un de menys per l'exclusió de Palomeras, el resultat no es va alterar tot i els quatre gols (2-2) en l'últim mig minut.

 

SANT MARTÍ ADRIANENC 25 :Guzman, Antonio López, Guerrero, Vidal (4), Camats (4), M. Torres (6), V. Torres (1), Guitart (2), Laguna (1), Cañamero, Coba (3), Rodríguez (2), Llorens, Romero (3), Sans (2), Álvaro López (1) i Tuset.

AUGI SARRIÀ 24 :Guitart, Suárez (1), Pórtulas (4), Palomeras (1), Fina (1), Junquera, Martí Arnau (2), Ballester (1), Rovira (2), Mariscal, Esain, Moreno, Lozano (2), Serrano, Pere Arnau (7) i Torres (3).PARCIALS:1-2, 1-4, 4-5, 7-6, 7-8, 9-11, 11-13, 14-15, 15-15, 19-19, 21-21 i 25-24.ÀRBITRES:Núñez Camacho i Rodríguez Pacheco (Andalusia). 4 exclusions a l'Adrianenc i 7 a l'Augi.