Narcotitzats fins als darrers minuts

Foto: UES
Foto: UES

 L'Augi s'encomana del ritme del seu rival i només al final pot trencar el partit.

 

L'Augi va retrobar-se amb el triomf després de perdre a la pista de l'Adrianenc, en la tercera desfeta en quatre partits, i va superar de manera àmplia el Sant Esteve de Palautordera. És clar que els visitants els van sotmetre al seu ritme, lent, molt lent. I el conjunt de Sergi Baguer no va poder jugar al que vol fins als darrers deu minuts (empat a 28 a 8 d'acabar), movent la pilota amb velocitat. Una doble inferioritat local va fer perillar la sentència amb el 30-28. Però el següent gol va ser de l'Augi, després de recuperar la pilota amb dos homes menys, i després encara arribarien dues exclusions dels vallesans. “Ens ha costat molt al principi perquè hem entrat en la seva dinàmica de joc lent”, va dir el tècnic de l'Augi, que va donar valor al paper de la defensa, 6-0 i 5-1, qüestionat pels 12 gols de Pere Arnau: “Hi ha jugadors que recuperen pilotes i són molt importants. M'agrada destacar-ho, és on es guanyen els partits.”

 

AUGI SARRIÀ 34  :Pórtulas (6), Palomeras (5), Fina (1), Biosca, Junquera (1), Vicente, Martí Arnau (1), Ballester (2), Rovira (2), Mariscal (1), Esain (2), Moreno, Díaz, Serrano, Pere Arnau (12) i Torres (1).

 

CH SANT ESTEVE PALAUTORDERA 29 :S. Volart, Zamora (3), Ponsatí, Colomé (1), Marí (1), Rovira, Planas, Corbacho, Hernández (5), Guirado, Pou, Planas (11), Bosch (6), Gutiérrez, A. Volart i Altimira (2).PARCIALS:3-2, 3-5, 6-7, 11-10, 12-13, 15-16; 18-20, 20-22, 23-23, 26-26, 29-28 i 34-29.ÀRBITRES:Orts Ramos i Bolea Fuster (C. A. València).COMENTARI: