Sergi Baguer i José Zurita, Medalles de bronze i or al CESA 2017

José Zurita i Sergi Baguer Campions al CESA 2017
José Zurita i Sergi Baguer Campions al CESA 2017
Sergi Baguer  Bronze amb l'equip Infantil Masculí
Sergi Baguer Bronze amb l'equip Infantil Masculí

Les seleccions catalanes van completar ahir el campionat d'Espanya de federacions territorials amb un balanç històric de sis medalles per als sis equips, quatre d'or, una de plata i una de bronze.

Les seleccions que van aixecar el títol van ser la infantil femenina, la cadet femenina, la cadet masculina i la juvenil masculina. La plata va ser per a la juvenil femenina i el bronze, per a la infantil masculina. El campionat, jugat a la Selva i el Maresme, suposa un salt endavant respecte al 2016, quan es van assolir dos ors i tres plates, i tanca de manera brillant la celebració dels 75 anys de la federació catalana.

 

Els tècnics de la UESarrià van assolir les medalles de bronze, Sergi Baguer amb l'equip Infantil Masculí i José Zurita l'or amb el Cadet masculí.

 

Des de la UESarrià volem felicitat als nostres tècnics per la feina feta i la representació de Catalunya en el CESA 2017, aconseguint uns resultats històrics per les seleccions Catalanes. Moltes Felicitats!