L'Augi torna a començar fort

Triomf per als sarrianencs, que recuperen la solidesa defensiva

Victòria terapèutica per a l'Augi Sarrià, ahir a Sabadell en el primer partit de la segona volta i una setmana després de perdre contra el Granollers B. Els errors en el llançament i les imprecisions van impedir als sarrianencs trencar el partit abans, tot i que el domini del ritme va ser per als jugadors de Sergi Baguer, que va poder repartir molt els minuts. “Hem estat sòlids en defensa i a la porteria amb Guiti ha anul·lat els extrems locals. El bloc central també ha estat molt fort i ha aturat els seus llançaments” va destacar el tècnic de l'Augi. L'OAR es va acostar al final, però els canvis defensa-atac i l'aposta per l'atac estàtic i els quilos en defensa van sentenciar el resultat.

 

OAR GRÀCIA SABADELL:Luque, Pujadas, Domínguez (2), F. Laliga (3), Escuert (2), Xerta (3), Ferrer (1), Fàbregas, Ogalla, S. Laliga, Gesa, Castilla (2), Muntada (2), Vaïllo (1), Correró (4), Esteve.

 

AUGI SARRIÀ:Guitart, Suárez (3), Pórtulas (3), Palomeras, Fina, Junquera, Martí Arnau, Ballester (5), Rovira (3), Mariscal (1), Esain, Moreno, Díaz (1), Serrano, Pere Arnau (5), Torres (3).

 

PARCIALS:0-1, 3-2, 3-6, 5-7, 7-10, 9-11, 10-13, 13-15, 15-17, 18-19, 20-22, 20-24.

 

ÀRBITRES:Melus Rodríguez i Laba Laba (Catalunya). Exclusions a Castilla, Fàbregas, S. Laliga i Vaïllo de l'OAR Gràcia i a Pere Arnau (2), Ballester, Palomeras i Rovira de l'Augi Sarrià.

 

 - SABADELL

Fotografies: OAR Gracia.