El derbi gironí de tota la vida

El Sarrià i el Bordils B empaten a 29 amb un gol de Robert Hospital a mig minut del final i l'Augi no va fer el llançament de la victòria

Ni classificació, ni objectius, ni antecedents (22-30 a l'anada). L'Augi-Bordils B va rememorar ahir els derbis de l'handbol gironí de tota la vida, quan farà quatre anys que el Bordils no visita Sarrià de Ter, i encara que ho fes amb el seu segon equip. L'emoció del desenllaç i la magnitud del resultat així ho certifiquen.

L'Augi, quart amb 25 punts, segueix enyorant el to que va acreditar els 9 primers partits de lliga (18 punts de 18 possibles), amb set en els vuit següents després de l'empat d'ahir, el primer del curs. I el Bordils B, que havia estat al pou, enllaça sis jornades sense perdre (des del novembre) amb quatre victòries i dos empats.

Extramotivats per la proximitat geogràfica del rival, els dos equips van entrar a l'intercanvi, a cara descoberta, des de l'inici. La màxima només va superar els dos gols amb el 19-16 de Mariscal (38'). I, fins i tot, el 21-23 (Peresson, 46') o el 23-25 (Aleman, 48') eren massa d'hora per als blanc-i-verds. Un amunt, un avall, l'Augi va entrar al darrer minut 29-28 (Pere Arnau) i Robert Hospital va empatar a mig minut del final. Després de temps mort local, l'Augi no va poder arribar a llançar

AUGI SARRIÀ 29 :Guitart, Suárez (6), Pórtulas (3), Palomeras (2), Fina (3), Junquera, Martí Arnau (1), Ballester (2), Rovira (2), Mariscal (1), Moreno, Lozano, Díaz (1), Serrano (1), Pere Arnau (6) i Torres (1).

HANDBOL BORDILS B 29:Congost (3), Masó (1), Palahí, Hospital (2), Pou, Bogo (6), Aleman (5), Peresson (5), Montero (2), Anglada (2), Figueras, Mach, Molina, Palol (2), Oliver (1) i Amagat.PARCIALS:2-2, 6-4, 7-7, 9-8, 10-11, 15-13, 16-15, 19-17, 21-22, 24-25, 26-26 i 29-29.ÀRBITRES:Bohigas Estela i Sáez López. Exclusions a Suárez, Pórtulas, Palomeras, Serrano (2), Pere Arnau (2) i Torres de l'Augi Sarrià i a Masó, Hospital (2), Pou (2) i Peresson del Bordils B.