L'Augi afina la punteria

Foto: QUIM PUIG.
Foto: QUIM PUIG.

Triomf del Sarrià en una pista difícil en què se li va complicar el partit, que anava guanyant 9-14 (18-18)

“Hem trobat la seguretat en llançaments que en altres partits estàvem fallant”, va dir Sergi Baguer, després que l'Augi Sarrià es retrobés amb la victòria, ahir al migdia a Sant Joan Despí, en una pista complicada i en un partit que va començar molt encertat. “Hem començat forts, amb un bon parcial i un inici contundent, fent el que tocava en atac”, explicava l'entrenador del conjunt sarrianenc, que va arribar a manar 9-14 superats els 20 primers minuts de partit. Fins que un temps mort local va fer que canviés la dinàmica del duel: “Ells han sabut respondre amb el seu llançament exterior i en la segona part hem patit, però quan hem trobat la tranquil·litat hem pogut ser més contundents en els llançaments, que és el que feia partits que ens fallava”, exposava Sergi Baguer, que va destacar el paper d'Adrià Serrano en defensa i el d'Antonio Moreno a la porteria. El Sant Joan Despí va empatar a 18 i, llavors, va ser l'Augi el que va saber reaccionar per arribar al final amb el partit resolt (21-25, amb gols de Serrano i Fina).

 

H. SANT JOAN DESPÍ: 23 Fernández, Tort-Martorell, Acebron, Guijarro, Fenoy, Cabello (4), Guàrdia (2), Vilella (2), Torres (2), López (2), Pérez (3), Cahisa (1), Forns (1), Pueyo (3), Giambiasi (3) i Vila.

 

.AUGI SARRIÀ: 25 Guitart, Suárez, Pórtulas (2), Palomeras (6), Fina (2), Junquera, Martí Arnau, Ballester (2), Rovira (3), Mariscal, Esain, Moreno, Serrano (3), Pere Arnau (4) i Torres (3).

 

PARCIALS:2-3, 3-6, 6-8, 7-13, 9-14, 11-14, 12-16, 15-17, 18-18, 19-21, 21-23 i 23-25.

 

ÀRBITRES:Luque López i Sánchez Martínez (C. A. Andalusia). Exclusions a Fenoy, Guàrdia, López, Forns i Pueyo, del Sant Joan Despí i a Martí Arnau (3), Rovira, Serrano (2) i Torres de l'Augi.