L'Augi i el factor de correcció

Foto: QUIM PUIG.
Foto: QUIM PUIG.

Debut a la banqueta amb victòria de Carles Morales, amb un 0-5 en el 45' (16-22) 

Carles Morales va debutar a la banqueta de l'Augi amb una victòria a la pista del Sant Cugat. Un resultat que permet al Sarrià ser tercer en solitari, a tres punts de la fase d'ascens. “Ens han vingut a buscar més amunt, amb defensa avançada, i ens ha costat fer gol”, explicava el tècnic, que al descans va poder corregir els aspectes tàctics que acabarien donant un ampli triomf al Sarrià: “Per sortir una mica més al contraatac i aprofitar els espais que ens deixaven al centre, i ho hem pogut aprofitar. Hem agafat un marge de 3-4 gols i cap al minut 20 de 5 o 6 fins al final”, va dir Morales sobre una segona meitat sentenciada amb el parcial de 0-5 (16-22, 45') amb gols de tres dels seus antics companys en el primer equip: Pórtulas (2), Palomeras (2) i Ballester.

 

“He estat molt tranquil, pensava que em posaria més nerviós. He mirat de buscar solucions al que anava veient”, va dir el tècnic, molt satisfet amb el resultat i la perspectiva de jugar els dos següents partits seguits com a local: “Era una sortida trampa i amb el canvi d'entrenador hi pot haver dubtes. Queden dos partits a casa, ens hem posat tercers per la derrota del Sant Quirze a Granollers i seguirem treballant per mirar cap amunt.”

 

SANT CUGAT:Esparza, Tous (4), León (1), Domingo (1), Gómez (1), Calvera, Bonaccini (1), Cortés (9), Calvo (2), Gutiérrez, Peiró, Masllorens, Basela, Vives (2), Vaz (2), Martínez (2).

 

AUGI SARRIÀ:Guitart, Suárez (6), Pórtulas (4), Palomeras (2), Junquera, Martí Arnau, Ballester (1), Rovira (5), Mariscal (1), Esain, Moreno, Lozano (6), Díaz (3), Serrano, Pere Arnau (2), Torres (2).PARCIALS:1-1, 2-1, 3-5, 5-6, 9-9, 12-13, 14-16, 16-19, 16-21, 19-25, 22-28, 25-32.

 

ÀRBITRES:López Martos i Cubas Martínez. 8 exclusions al Sant Cugat i 10 a l'Augi.