L'Augi segueix creixent

Carles Morales debuta a la banqueta de Sarrià amb triomf, el segon del tècnic i el quart seguit en sis partits de la segona volta

Només l'empat a 29, a casa contra el Bordils B, impedeix a l'Augi mantenir la ratxa que el va dur a liderar la lliga amb nou triomfs en les nou primeres jornades.

Una dinàmica que tendeix a repetir-se perquè si ahir el rival era el cuer el següent serà el penúltim, també a casa.

El Sarrià, que ja enllaça quatre jornades sumant de dos en dos, de seguida va obrir forat (3-0, 4'). Els visitants van obligar Carles Morales, que debutava a la banqueta local –dos triomfs en dos partits– a demanar temps mort en el 18' i amb empat a set.

Ordenats els conceptes (9-7) i després de temps mort visitant, la màxima diferència ja va arribar a quatre abans del descans (13-9). Guillem Lozano, amb quatre gols, va liderar la sentència en la segona meitat –del 15-14 al 23-18–.

“Era un partit complicat. No hem fet el nostre millor joc però hem d'anar a poc a poc, venim de fer molta càrrega de treball físic” va dir carles Morales.

AUGI SARRIÀ: 31 Guitart, Suárez (2), Pórtulas (4), Palomeras (1), Martí Arnau (2), Ballester (4), Rovira (3), Mariscal (3), Esain (1), Moreno, Lozano (6), Díaz (3), Serrano, Pere Arnau (1) i Torres (1).

LA SALLE BONANOVA: 24 Jené, Paso, Buxeres (2), Mónaco (2), Simon (3), Clemente, Trias (1), Pascual (1), Jonama (2), Riba (9), Daubanton (1), Reixach, Matín, Rodríguez (1), Duran (2) i Lohse.