L'esforç del Sarrià a Sant Esteve té premi

Foto: Carles Palacio
Foto: Carles Palacio

La defensa, les rotacions i un gol final de Ballester donen a l'equip un triomf molt valuós en una de les pistes més difícils.

 

L'Augi Sarrià va obtenir a Sant Esteve Sesrovires, en una de les pistes més difícils, un triomf clau per mantenir-se dins la lluita pels primers dos llocs. El partit va ser dur. Les defenses no van donar el braç a tòrcer en cap moment però Carles Morales, des de la banqueta, va fer rotacions constants per mantenir l'equip fresc quan arribessin els minuts de la veritat. En la segona part, els sarrianencs van tenir més el control de la situació però el partit no es va resoldre fins a l'últim minut. Després d'un temps mort de Morales, Ballester va completar la jugada que va acabar amb el 22-24 final.

 

SANT ESTEVE SESROVIRES:Abadal (1), Bonas, Cabello, Domingo (7), Escudero (2), Flaguera (1), Folch, Gràcia (2), Madico, Pujol (3), Ridao (1), Sesplugues, Vilaplana (4), Navarro (1), Turegano i Almagro.

.AUGI UESarrià:P. Arnau (3), M. Arnau (1), Esain, Fina, Guitart, Lozano (4), Mariscal (3), Moreno, Palomeras (2), Rovira, Serrano, Suárez (6), Torres (1) i Díaz (1).