El Sarrià no afluixa a casa (30-26)

Foto: QUIM PUIG.
Foto: QUIM PUIG.

Els gironins continuen en la lluita per jugar la fase d'ascens després de derrotar el BM la Roca.

 

No s'acaba la ratxa de victòries de l'Augi Sarrià des de l'arribada de Carles Morales a la banqueta. Ahir el conjunt gironí va superar, com a locals, el BM la Roca per quatre gols de diferència i continua ben a prop de l'Adrianenc –que juga avui–i el KH7 Granollers en la disputa dels dos primers llocs de la classificació, que donen accés a la fase d'ascens. A quatre jornades del final del campionat, la lluita és molt emocionant.

El partit d'ahir a la tarda va ser molt intens, molt disputat. L'Augi Sarrià va controlar en tot moment la situació i, excepte en els primers compassos, va anar sempre al davant en el marcador. Finalment, la victòria va caure del seu costat gràcies, en bona part, a les destacades actuacions de Natan Suárez, autor de set gols, i de Xicu Palomeras.