L'Augi Sarrià suma un bon triomf de prestigi a casa contra La Roca

Adrià Serrano / UESarrià
Adrià Serrano / UESarrià

L'Augi Sarrià va sumar una important victòria ahir a casa contra La Roca (30-26), en un partit amb ganes de venjança després de la dura derrota dels sarrianencs en el partit de la primera volta.

El partit va ser d'allò més igualat, com demostra el 14-12 del descans. Amb aquesta victòria, els de Carles Morales continuen a la part alta de la classificació amb un balanç de 21 victòries, 1 empat i quatre derrotes. Els gironins amb 43 punts continuen tercers de la classificació, a només un punt del segon classificat, un Sant Martí Adrianenc que amb 44, juga aquest migdia a la pista del Sant Cugat, i a només dos del líder Granollers B que avui visita la pista del Sant Joan Despí. D'aquesta manera, l'Augi Sarrià continua a falta de quatre jornades per acabar la fase regular amb les opcions intactes de disputar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor Plata.