2Cat / Una victòria per no dependre de ningú, HPolinyà 24 UESarrià 25

Partit molt intens i equilibrat el diputat aquest diumenge de rams a Polinyà. Els dos equips amb dos objectius clarament diferents han disputat un partit intermitent.

El nostre equip ha començat el partit col·locant-se per davant i aconseguint una diferència de +3 al marcador al minut 16, però després d'una exclusió doble (4 minuts), l'equip local a posat un punt més d'intensitat i ha aconseguit remuntar i posar-se +2 a la mitja part.

El segon període, els locals han estat per davant en el marcador +1 tota la segona part però després d'un parell de recuperacions els nostres han pogut posar-se per davant i aguantar aquest avantatge fins al final del partit, on l'equip visitant ha tingut l'última pilota de partit per poder posar l'empat al marcador, Josep Iglesias amb una aturada espectacular  amb el partit acabat, a aturat el que podia ser l’empat de l’equip local.

Cal destacar el debut del juvenil Oriol Teixidor amb un molt bon partit amb 2 gols.

Després d'aquesta jornada, el nostre equip es col·loca quart a la classificació, on té moltes opcions per seguir lluitant per les esperades fases d'ascens a primera catalana.

 

Estadistiques:

 

Handbol Polinyà

Ortega, Montoro, Galaba (3), Lloret (3), Garcia (1), Bounouacha (5), Ilar, Enríquez (2), Caceres (1), Tiburcio, Gutiérrez, Elea (5), Fernàndez, Carrion (4)

 

UESarrià

 

Iglesias, Aymerich (1), Morales, Teixidor (2), Naranjo (2), Martínez, Fuster (6), Soler (3), Tserno (3), Suárez (1), Carrasco (1), Mercader (1), Coman (1), Diaz (4)