2a Cat / la fase d'ascens mes a prop

Penúltima jornada de lliga regular la disputada aquesta tarda al pavelló de la UES. Els nostres jugadors han sumat els dos punts amb una irrefutable victòria davant un dels equips que a la primera volta els havia derrotat i demostrant que aquest equip està preparat per lluitar per les fases d'ascens a primera catalana d'aquí a dues setmanes.

 

Ja des del primer minut que els nostres han dominat al marcador (3-1 i 6-3) i on amb el pas dels minuts s'ha arribat a la fi de la primera part amb un 18-9 que mostrava la intensitat i seguretat amb la qual jugaven. Una defensa dura que duia a recuperacions i els posteriors contraatacs estaven propiciant aquest resultat.

 

A l'inici de la segona meitat, l'equip ha sortit amb alguns dubtes defensius davant del 2x2 amb pivot dels martorellencs  però després de reajustar la defensa i amb un impressionant Josep Iglesias el marcador s'ha anat ampliant fins a arribar al resultat final de 40-23.

 

Destacar el nivell ofensiu de tots els jugadors, fen que exceptuant els porters tots i cada un hagi anotat un mínim d'un gol i on quatre jugadors hagin superat la barrera dels 5 gols.

 

Actualment l'equip està situat en la quarta posició a falta d'una jornada de lliga on un enfrontament directe entre un Bordils i Salle Bonanova en l'última jornada de lliga, pot provocar canvis, sempre que els nostres puntuïn al camp del Fornells.

 

UESarrià B:

Iglesias, Anguita (2), Aymerich (4), Teixidor (5), Vicente (5), Martinez (2), Fuster (6), Soler (2), Tserno (1), Vinyoles, Obrador (2), Mercader (6), Coman (1), Diaz (4)

 H.Martorell:

 

Jerez  (2), Martin (2), Tur (2), El cadi (2), Llopart, Martinez (3), florenza (1), Ferri (4), Rodriguez, Molero, Visiedo, Bodelon, Utiel (3), Vega (5)