L'Augi UESarrià no es dona per vençut

 

El triomf i l'‘average' permeten al Sarrià mantenir les possibilitats de fases.

 

L'Augi ha de sumar, en les dues jornades de lliga que resten, tres punts més que l'Adrianenc, després del seu triomf contra el segon de la classificació, ahir de dos, que permet al Sarrià guanyar l'‘average' als del Besòs. Tot, després que Nitu Pórtulas, per partida doble, i Pere Arnau capgiressin el resultat en un minut elèctric dels de Carles Morales (27-26), que 48 hores abans havien perdut a Sant Quirze del Vallès contra el quart la majoria de possibilitats d'acabar segons. “Hem de lluitar fins al final i ho farem fins al darrer segon”, va dir el tècnic de l'Augi, molt content amb la tasca col·lectiva dels seus jugadors, especialment en defensa quan el partit se'ls havia complicat: “Hem treballat, anar al darrere no vol dir perdre, sinó que treballant en defensa i jugant amb cap en atac es poc remuntar. I ho hem fet amb tres accions seguides”, afirmava Morales, que no es dona per vençut: “Hem de guanyar i, si l'Adrianenc punxa, bé. Si no, que no sigui per nosaltres.”

 

AUGI UESarrià:Guitart, Suárez, Pórtulas (7), Palomeras, Rovira (3), Fina (1), Junquera, Martí Arnau (5), Ballester, Mariscal, Moreno, Lozano (2), Díaz (3), Serrano, Pere Arnau (9) i Torres.

SMAdrianenc:Guzmán, López (7), Guerrero (2), M. Torres (3), V. Torres (1), Eguino (5), Herrero, Coba (2), Rodríguez, Llorens (4), Romero (3), Miranda (1), Sans i Tuset.