2Cat /Llançats a la fase d'ascens H. Fornells 25 - UEsarrià 26

Últim partit de lliga regular el disputat ahir a la tarda a la zona esportiva del Molí. En aquest partit els dos equips s'hi jugaven molt, un seguir lluitant per no descendir i l'altre certificar una posició en les fases d'ascens a Primera Catalana.

El partit ha tingut dues cares en les dues parts del partit i en cada una d'elles un dels dos equips es posava per davant del marcador. En la primera part, hem aconseguit tenir una renda de +4 (9-5), fins que dues inferioritats seguides han fet que els fornellencs es col·loquessin per sobre en el marcador. A la mitja part els locals guanyaven 11-9.

A la segona part, el partit ha seguit la mateixa dinàmica que a la primera, on els primers 15 minuts han estat de domini sarrianenc però els següents 13, han estat favorables al Fornells. Un parell de pilotes perdudes, uns 7 metres provocats en un xoc en un contraatac han propiciat una vermella, i d'aquesta manera deixava als locals amb un de menys fins a la finalització del partit. Els nostres han aprofitat aquest avantatge numèric per empatar i posteriorment posar-se per davant al marcador en un resultat final de 25-26.

 

Un cop finalitzada la jornada, el nostre equip ha finalitzat la lliga en quarta posició amb 32 punts, on aquest dissabte 6 de Maig començaran les fases d'ascens on ens trobarem amb l'Handbol Barbera.