L'Augi no en fa prou amb el triomf i queda fora de fases

El triomf de l'Adrianenc fa que els sarrianencs ja no tinguin possibilitats.

"Sabíem que era complicat, però hem lluitat i ho seguirem fent, com la setmana que ve amb el Granollers”, va dir Carles Morales, després del triomf de l'Augi, neutralitzat pel de l'Adrianenc (27-26), que classificava els del Besòs –només podien sumar un punt i que el Sarrià guanyés aquest partit i el següent– per a la fase d'ascens a plata, l'objectiu que s'havia marcat el club sarrianenc aquest curs.

L'Augi va anar sempre al davant i va gestionar els avantatges. “No m'acabava de convèncer en la primera meitat i en la segona se'ns han posat a dos, però l'equip estava sòlid i l'hem salvat bé”, va dir el tècnic de l'Augi, que espera poder superar el líder de la lliga dissabte i que va voler felicitar l'Adrianenc pel triomf i la classificació a la fase d'ascens.

CH SANT ESTEVE PALAUTORDERA:Pons, Colomé (3), Marín (3), Aspa (5), Planas (2), Corbacho, G. Hernández (3), Guirado, Pou (3), Planas (13), Volart i A. Hernández.

 

AUGI SARRIÀ:Suárez (2), Pórtulas (1), Palomeras (4), Fina, Martí Arnau (4), Ballester (4), Rovira (2), Mariscal (4), Esain, Viñolas, Moreno, Serrano, Pere Arnau (7) i Torres (7).