1a Estatal / El AUGI-UESarrià empata contra el líder

Foto: QUIM PUIG.
Foto: QUIM PUIG.

 

 L'equip de Carles Morales clou la temporada de lliga en la tercera posició i sense fase d'ascens

 

L'Augi Sarrià va cloure la temporada amb un empat a casa contra el campió del grup D de la primera divisió, el Granollers (28-28). L'equip de Carles Morales acaba tercer de la classificació, malgrat que ha arribat a les últimes jornades encara amb possibilitat de lluitar per assolir una de les places per al play-off d'ascens, una per al Granollers i l'altra per a l'Adrianenc.

El Sarrià va sortir a la pista en el seu últim partit poc concentrat i amb una evident falta d'intensitat en el seu joc. Això ho va aprofitar l'equip visitant per avançar-se 1-5 en el marcador. A poc a poc, però, el Sarrià va entrar en el partit, va augmentar el ritme i va aprofitar les oportunitats que va tenir de sortir al contraatac per capgirar el resultat i anar-se'n al descans amb tres gols d'avantatge (16-13).

La diferència va augmentar fins a cinc gols a l'inici del segon temps, però just en aquell moment una exclusió i tres pilotes perdudes de manera consecutiva van permetre que el Granollers s'acostés al Sarrià. A partir de llavors, els locals ja només van tenir avantatges curts d'un o dos gols. Una exclusió de Guillem Torres a dos minuts del final va tornar a complicar les coses al Sarrià, que va desaprofitar tres ocasions per sentenciar el partit en l'últim minut després de l'empat del Granollers. El Sarrià acaba la lliga però no la temporada, ja que també disputarà la copa catalana.

augi sarrià 28 granollers 28

AUGI UE SARRIÀ:Guitart, Suárez (4), Pòrtulas (1), Palomeras (1), Fina (1), Junquera (1), Ballester (1), Rovira (2), Mariscal (1), Esain, Moreno, Lozano (5), Díaz, Serrano, Arnau (6) i Torres (5).

BM GRANOLLERS:Hernández (4), Pérez (3), Bela (2), Cumplido, Valera (7), Artiaga, Rodríguez (3), Martínez (1), Pérez (1), Asensio (4), Luna i Montolio.PARCIALS:1-5, 3-7, 7-8, 10-10, 14-11, 16-13; 18-14, 20-17, 21-20, 24-23, 26-25 i 28-28.ÀRBITRES:Navarro i Alfonso.