2Cat/ Fase d'ascens / Anada UESarrià 30 BMBarberà 26 / Tot per decidir al partit de tornada

Partit corresponent a la primera jornada de l'eliminatòria de fases d'ascens a primera catalana. El partit ha estat dominat en gairebé tots els minuts del partit i només un mal final de partit a fet que els visitants poguessin marxar de Sarrià amb una derrota no tant amplia com el parit ha reflectit.

 

Els primers minuts han servit per comparar jocs i sistemes als dos equips que no s'havien trobat aquesta temporada. A mesura que ha anat avançant la primera meitat, s'ha aconseguit anar marxant a poc a poc del marcador fins a un avantatge de +7 al final d'aquesta (16-9).

 

A l'inici de la segona part i amb una intensitat més baixa, els de Barberà han aconseguit reduir el desavantatge a 5 gols i durant uns minuts els dos equips anotaven gol sense que cap dels dos pogués posar fre. En el minut 18 de la segona part els nostres tornaven a demostrar una alta intensitat defensiva que els permetia marxar de nou al marcador +8 (27-19) però la relaxació, un pèl de precipitació en el joc i errors en els llançaments han fet que els visitants poguessin acabar el partit amb un desavantatge de +4 que no reflecteix el que s'ha vist a la pista.