Sènior 2Cat / Fase d'ascens a 1 Cat - Anada / UESarrià 21 - HBanyoles 19 / Difícil però no impossible.

Les dues aficions van emplenar el pavelló de la UES per acompanyar a cada equip en aquest primer partit. El Partit va ser molt intens on els nostres han anat de menys a més, on finalment s'han pogut emportar la victòria per un 21-19.

La primera meitat ha estat marcada per uns primers 15 minuts de molts de nervis i grans defenses on el marcador reflectia un 4-2, que demostrava la dificultat del partit. A poc a poc els equips s'han anat deixant anar i llavors el partit s'ha tornat a ratxes, on cada equip encadenava 2 o 3 gols seguits que feia o que els Banyoles se separés o que els nostres empatessin. Al final d'aquesta part, el marcador era de 9-11 a favor dels visitants.

La segona meitat va continuar amb la mateixa intensitat a la pista però amb els nostres una mica més ficats a dins del partit on a poc a poc han aconseguit reduir la distància al marcador 16-16 al minut 48. Els nostres que cada vegada estaven més còmodes i les rotacions no feien baixar el nivell es van col·locar amb la màxima distància (+3) quan faltaven 20 segons pel final però uns últims dos minuts en contra i un gol del Banyoles va fer que el partit acabes en el 21-19 final.

El partit a més d'intens i igualat, va estar acompanyat per una grada a vessar, plena de càntics i xiulades, que intentava donar forces als nostres per aconseguir aquesta victòria i començar amb bon peu aquesta eliminatòria.

 

La tornada serà la setmana que ve a Banyoles on es decidirà tot.