Sènior B / Fase de correcció Anada / Bon resultat per un equip en quadre, La Salle Bonanova 25 UESàrrià 22

Després del cop moral pels dos equips la setmana passada en quedar eliminats per la mínima als seus partits d'ascens, s'ha jugat la possibilitat d'ascens a l'eliminatòria de correcció.
Amb un equip en quadre amb 8 baixes i amb moltes imprecisions al llarg del partit l'equip s'ha pogut mantenir dins del partit, que en fases perdia de 7 gols. Intensificant la defensa, una bona actuació de Sergi Vinyoles a la segona part i el tir exterior de Biel Fuster s'ha arribat a la possibilitat de l'empat a 2 minuts, però la imprecisió i els nervis a fet que quedes el partit en el 25-22 final.
La setmana vinent es jugarà el partit de tornada a casa i esperem capgirar el marcador per poder tenir la possibilitat de l'ascens a 1a Catalana.
Us esperem a tots al nostre pavelló per recolzar-nos en aquest partit tan important per tancar la temporada.