Els Sènior A , Cadets i Infantils jugaran demà les finals de Copa Catalana i Top4

Dissabte de copa al pavelló de la draga de Banyoles amb un molt bon ambient i disposat de gaudir d'un bon handbol.

La calor i l'horari no ens ha deixat de gaudir d'un bon espectacle, partit controlat pels nostres

des de el minut 10, s'anava mouen el marcador sense massa sorpresa, arribant a la meitat amb un 17-24.

Al principi de la segona part el club Sabadellenc ha posat més intensitat, però al final del partit ho ha notat i cinc gols seguits de Xicu Palomeras han matat el partit, amb un resultat final de 39-31.

Demà a les 13.00 amb una previsió de molta calor es jugarà la final davant de CHS Esteve Sesrovires , Us esperem a tots  demà a Banyoles.

Per altra banda, els nostres Cadets i Infantils jugaran les finals de Top4 de Primera Catalana que es disputen al nostre pavelló.

Els infantils s'han imposat als penals davant de l'Handbol Les Franqueses per 29-28, que era el clar favorit per guanyar el títol.

Els nostres infantils jugaran demà a les 11.30 la final contra el H Cardedeu.

Els Cadets en un partit controlat en tot moment s'ha imposat per un clar 29-20 al BM La Roca 1953.

Jugara demá la final a les 19:00 davant del CHS Eteve Sesrovires.