Semifinal de la Supercopa de Catalunya. 1 setembre 20.00h AUGI - UESarrià Vs Fraikin BMGranollers

El proper dia 1 de setembre del 2017 a les 20 hores es jugarà al pavelló de la Unió Esportiva Sarrià, el partit de les semifinals de la Supercopa de Catalunya, entre l’equip de Nacional de la Unió Esportiva Sarrià, guanyador de la Copa Gonzalez Usero d’enguany i el primer equip de Fraikin BM Granollers (equip d’Asobal) subcampió de la Supercopa de Catalunya.

 

És per això que us volem informar de com organitzarem l’entrada per aquest partit, del dia 16-8- 17 al 23-8-17 es donaran les invitacions a tots els socis que ho desitgin al Coro de 18h- a 20 h.

 

Hi haurà una entrada per cada un dels membres que formen part del carnet de soci.

 

Una vegada passats aquests dies, les localitats sobrants es posaran a la venta el mateix dia de partit a les 19 hores.

 

Aclarir que tots aquells socis que no vinguin a buscar les invitacions en els dies assenyalats, les podran adquirir el mateix dia de partit al pavelló sempre que hi hagi disponibilitat i l’aforament no estigui complert. És per això que tots els socis que tinguin intenció de assistir al partit vinguin a buscar les seves invitacions en els dies assenyalats per no quedar sense poder entrar.

 

Hem fet una samarreta per l’ocasió que podreu adquirir al Coro si veniu a buscar les invitacions o al Pavelló el dia de partit, el preu serà de 10 euros.

 

També el mateix dia 1/9/2017, quan acabi el partit, a partir de les 21.30 els juvenils de l’UES prepararan una botifarrada a la barraca de Festa Major de l’UES, també podreu adquirir els tiquets al Coro durant els dies que repartim les invitacions o al pavelló el dia de partit o a la barraca de l’UES.

 

 

Us esperem a totes/tots!