L'Augi Sarrià planta cara i posa contra les cordes el Fraikin Granollers

Foto: Marc Martí
Foto: Marc Martí

L'equip que entrena Carles Morales se'n va al descans per davant en el marcador (14-13), però l'encert dels visitants al segon temps decanta el matx.

L'Augi Sarrià va oferir un partit digne de Festa Major. Tot i acabar perdent per tres gols de diferència al marcador (26-29), els gironins van plantar cara fins a l'últim segon a tot un equip d'Asobal, el Fraikin Granollers, que no ho va passar gens bé davant un conjunt, el que dirigeix des de la banqueta Carles Morales, molt motivat i engrescat per aconseguir accedir a la final de la Supercopa de Catalunya.

Durant un matx d'allò més igualat, el Sarrià es va exhibir en orgull i sacrifici. A la primera meitat els sarrianencs van marxar amb avantatge al marcador (14-13).

 

Van ser uns primers 30 minuts d'alternatives al marcador i cap dels dos conjunts aconseguia desfer-se del rival, sobretot el Fraikin Granollers, d'Asobal, i superat en diferents fases del joc pels de Carles Morales. El Sarrià no es deixava intimidar per un rival de l'elit i, empès pel sorollós públic del pavelló, va fer una primera part gairebé perfecta. A la represa, els locals van tornar a sortir molt forts però ràpidament els vallesans van intentar agafar el control del partit. I ho van aconseguir.

 

A partir del minut 40 van posar la directa i amb un parcial contundent d'1 a 6 van començar a encarrilar aquesta semifinal de la Supercopa Catalana però el Sarrià, amb molta fe i intensitat, va arribar a posar-se de nou dos gols per sota per arribar als últims minuts amb una petita opció de donar la sorpresa.

 

Amb Lozano com a màxim anotador del partit (9), el Sarrià no va poder accedir a la final del torneig però va oferir una imatge molt bona davant un equip de primer nivell.