1A Estatal / Final de la preparació abans de l'nici de la lliga

Després de tres dies de stage de pretemporada el nostre 1r equip es va enfrontar ahir diumenge a l'handbol Bordils B amb un resultat final de 26-24, en un partit de molta igualtat i consta'ns anades i tornades al marcador.


l'equip de Carles Morales amb algunes baixes de jugadors com Nitu, Guillem lozano, Juli Fina, Xicu Palomeras, Pau Guitart i amb els jugadors juniors recentment pujats al 1r equip, va jugar un partit molt seriós dins de les proves que els tècnics Carles Morales, Jordi de Toro i Jaume Portulas està fent de cara a posar l'equip a punt per a l'inici de la lliga el dissabte vinent a casa davant Sant Joan Despí.

Aquest últim partit posa fi a 2 setmanes d'intensos entrenaments i carrega física per posar a punt l'inici de temporada per aconseguir com a mínim el resultat de la campanya anterior.