L’Augi Sarrià comença la lliga a tot gas

L’Augi Sarrià va sumar el primer triomf de la lliga davant la seva afició en un partit en què els jugadors de Carles Morales van poder desplegar el seu joc ràpid, sobretot, a partir dels últims minuts de la primera part del partit. Els locals van començar el partit temptejant el rival, que va trobar més facilitats de les que havia previst en atac i es va arribar a escapar de tres gols.

Va ser llavors quan la defensa de l’equip es va ajustar definitivament i la diferència va comen- çar a pujar. Cal destacar l’aportació ofensiva dels germans Pere i Martí Arnau, que van fer un total de dotze gols entre tots dos. ■

AUGI SARRIÀ: Guitart, Pere Arnau (5), Palomeras (1), Martí Arnau (7), Ballester (4), Rovira (3), Mariscal (2), Moreno, Torres (1), Lozano (3), Fuster, P. Díaz, A. Díaz i Vicente.

SANT JOAN DESPÍ: Boix, Borja (2), Acebron (1), Guijarro, Fenoy (1), Torres, Ezquerra (2), López (4), Sabaté, Farrés (1), Pérez (2), Pueyo (4), Cabello (1) i Vila (3)

PARCIALS: 2-3, 4-7, 7-8, 10-9, 12-11, 16-11; 18-12, 22-13, 26-15, 27-18, 29-20 i 30-22.