1A Estatal / Punt d'or a l'olímpic de Granollers BMGranollers 26- AUGI UESarrià 26

Guillem Lozano
Guillem Lozano

Partit molt disputat avui a l’olímpic de Granollers entre el Campió de lliga i el 3r classificat de la temporada passada a 1a estatal.

 

 

A priori partit mes favorable pel de casa , però a partir del minut 10 de la primera part el nostres han mantingut el +3 al marcador fins al minut 25, arribant a un resultat de 8-11.

 

Amb un temps mort de l’equip Vallesà s’ha refet, el nostre equip no ha pogut  reaccionar a la defensa avançada, i amb un parcial de  4-0  s’ha arribat amb un 13-12 a la mitja part.

 

A la segona part el Granollers amb la empemta del final de la primera part ha intentat marxar al marcador, però el nostres jugadors amb una forta defensa , robant pilotes i sent molt efectius de cara a porta han arribat a fer un parcial de 5-0 al minut 47 amb un 20-25 al marcador.

 

Amb temp mort local, la forta  defensa  avançada  i l’encert de cara a porteria l’equip vallesà ha mantingut opcions fins al final.

 

Amb el temps aturat al minut 30 i amb un empat a 26, Pere Arnau ha tingut  una ultima oportunitat per guanyar el partit,  amb un fort tir des de 9 metres que no ha pogut realitzar, deixant el marcador final 26-26 final.  Un punt que val or a l’olímpic de Granollers.  

 

BMGranollers 26: ORIOL MAS , FERRAN HERNANDEZ, ARNAU AUMEDES , FERRAN CISNEROS         8, POL VALERA 1,  ISMAEL BELA,  ALEIX MARTINEZ BAGES 3, SERGI PEREZ  3, MARIO RIVAS,  SERGI FRANCO  1,  PAU NAVARRO 1,  POL BLANCHART  2, MARC LOPEZ 3,  DANIEL NAVARRO , ENRIC GONZALEZ, MARC PIQUERAS ORTEGA 4

 

 

AUGI UESarrià 26 : PERE ARNAU GARCIA 7, FRANCESC PALOMERAS  1, PAU GUITART, MARTI ARNAU 6, JOSEP BALLESTER 1, ARNAU ROVIRA 1, ADRIÀ SERRANO, DAVID MARISCAL 2, ANTONIO MORENO, GUILLEM TORRES 1, GUILLEM LOZANO 5, BIEL FUSTER 1, POL DIAZ  1