2Cat / 2 Punts de Prestigi a Barberá, BM Barberà 29 UESarrià B 35

Intensitat defensiva durant tot el partit. Foto: Valentí Fuster

2 punts de molt de mèrit a casa d'un fort BM Barberà un dels equips i camps més forts de la categoria.
Des del minut 1 el nostre equip va mostrar la seva intensitat defensiva i ofensiva
i mostrant la seva capacitat d'emportar-se el partit.
Al minut 10 amb un resultat de 3-6 i a la mitja part amb un 10 -18 ja es veia que es mantenia una renda constant de 5 gols per sobre del marcador, es veia que si no hi havia desconnexió, el partit cauria del costat visitant.
A la mitja part l'equip Vallesà va pujar la intensitat i axó va fer treure 2 targetes blaves que va fer aturar el partit per l'escalfament de la grada. Amb alguns incidents aïllats a la grada, això va fer que el 2n entrenador del BM Barberà fos expulsat del partit.
Al marge de l'incident no va haver-hi desconnexió deels nostres i no van deixar escapar el partit en cap moment mantenint una renda mínima de 4 gols per sobre i emportant-se el partit.
Aquest any amb els reforços de veterans de la casa (Josep Aymerich, Edgar Castellanos) i amb els joves del juvenil de l'any passat més els pujats a 1a Estatal (Alberto Vicente i Biel Fuster) completem un equip molt competitiu i molta ambició