Sènior 2 Cat / 2 de 2 En un Equip en Creixement. UESarrià 27 - CHS Joan Despí 22

Un dels partits de la jornada, entre dos equips que van començar la temporada amb victòria i bones sensacions.
A priori partit igualat, amb un enganyós 5-1 a la primera part, al nostre equip al molt d'encert de cara a porteria i l'equip visitant tot el contrari, amb llançaments fora i moltes aturades del porter local.
Al minut 25 amb canvis i rotacions els dos equips van entrar en una dinàmica d'anada i tornada i es va arribar al minut 25 amb un 8-7 al marcador, però amb canvis i forta defensa el nostre equip va saber mantenir la calma i es va arribar al 12-8 a la mitja part.
Bon començament de la 2a part de l'equip visitant, molt intensos als primers 5 minuts, però no van arribar més lluny al minut 15 amb un 20-14 els nostres van aconseguir fins a un avantatge de 9 gols, i amb un partit controlat es va arribar al 27 -22 final.
Tercers a la classificació empatats a 4 punts amb H Mataró i CHS Estreve, la setmana vinent tornem a jugar a casa davant el CH Palautordera que ve de perdre a casa davant de l'handbol Barberà.