El Sarrià perd per un penal en contra amb el temps esgotat

Espectacular debut de les emissions d'handbol en directe per La Xarxa TV. Ha estat un partit vibrant en el qual el Sant Cugat ha sumat els seus primers punts de la temporada gràcies al seu agònic triomf contra la UE Sarrià, en un matx decidit amb el temps aturat i gràcies a un penal llançat per l'estrella local Gerard March "Popi", el seu 8è gol de la tarda.

El partit ha començat amb un Sant Cugat molt endollat, que gràcies a cinc gols d'Oriol Cortés s'ha posat 5-2 als 10 minuts de joc. Però poc a poc els sarrianencs han anat recuperant terreny fins a empatar a 8 i portar el partit gol amunt gol avall fins al descans (13-12). Tot ha seguit igualat a la represa fins el 19-19, però els de David López han aconseguit un parcial de 3 a 0 que obria el marcador fins el 22-19, avantatge que s'ha mantingut fins el 24-21 a falta de cinc minuts.

Però llavors, aprofitant una doble exclusió dels locals, el Sarrià ha aconseguit empatar de nou a 24 després d'un gol de contraatac de Guillem Torres. El matx podia caure de qualsevol dels dos costats. Primer ha marcat el local Bernat Tous, i poc després el sarrianenc Pere Arnau empatava amb un gran gol obrint-se a l'extrem dret (25-25). Però el Sant Cugat encara ha tingut un últim atac, amb el qual han sabut forçar un penal transformat per l'ídol local, un Gerard March amb passat sarrianenc.

SANT CUGAT:Tous (2), León (2), Domingo (2), Vives, Galán (3), March (8), Cortés (6), Campo, Calvo, Gutiérrez, Peiró, Aleix Vaz, Martínez, Ortega (3), Sangra i Oriol Vaz.

 

AUGI SARRIÀ:Pòrtulas (2), Arnau (4), Fina (3), Guitart, Arnau (2), Ballester (2), Serrano, Mariscal (3), Moreno, Torres (3), Pol Díaz, Albert Díaz (6) i Vicente.

 

PARCIALS:3-1, 5-2, 7-4, 8-7, 9-9, 13-12; 15-16, 18-18, 20-19, 21-19, 24-22 i 26-25