1A Estatal / No aixequen el cap

El Sarrià encaixa la tercera derrota seguida després d’una primera part per oblidar a la pista de l’Adrianenc.

L’Augi Sarrià va encaixar ahir a la pista de l’Adrianenc la tercera derrota seguida i el quart partit consecutiu sense guanyar en un partit en què va donar mostres, sobretot en la primera part, dels problemes que el persegueixen últimament.

En la primera part l’equip va naufragar en defensa i els locals, un dels equips forts de la categoria, no ho van desaprofitar per foradar la porteria dels sarrianencs amb un joc ràpid que no tenia resposta a l’altra banda. Les diferències ràpidament es van disparar i al descans els sis gols semblaven una llosa (18-12).

Amb tot, l’equip va treure l’orgull en el segon temps i amb una defensa més intensa va acostar-se fins a dos gols gràcies a una acció de Pere Arnau (30-28). L’esforç, però, no va tenir continuïtat i els de casa, molt experimentats, van saber lligar el triomf.

ST. MARTÍ-ADRIANENC 33 :Camats (3), Cañamero, Cerezo (3), Guerrero (4), Guzmán, Llorens (1), López, Martínez, P. Rodríguez, A. Rodríguez (10), Romero (2), M. Torres (5), V. Torres (3), Roig i Cumplido (2).

AUGI SARRIÀ 31:P. Arnau (5), M. Arnau (4), Ballester (6), Fina, Guitart, Mariscal (5), Moreno, Rovira (3), Serrano (1), Torres (4), A. Díaz (1), P. Díez i B. Fuster (2).

PARCIALS:4-2, 6-5, 10-7, 13-10, 16-12, 18-12; 22-13, 24-15, 25-19, 27-22, 29-26 i 33-31.ÀRBITRES:Gallardo i Torrente. 5 exclusions a l’Adrianenc i 8 al Sarrià.