Sènior Femení / 1a Cat / 2 punts dificils pel marcar el camí , UESarrià 21 - HGarbí 18

Important victòria, al derbi gironí a on l'equip sènior femení del club ha aconseguit els primers dos punts de la temporada.
Després d'un inici de lliga fluix al primer part a St. Cugat, les noies han ressorgit amb un partit molt seriós, complint el pla establert i posant-hi la dosi d'intensitat i fam de guanyar necessàries per guanyar.


Des de l'inici tenint el control de la zona central de la defensa i amb un atac de menys a més davant una 6:0 dura de les de Palafrugell, les sarrianenques han anat a la mitja part amb el marcador a favor, dos gols amunt 8-6.


A la segona part, l'equip ha seguit mantenint la intensitat i concentració defensiva tot i jugar en moments amb 4 jugadores de pista, i assolint un atac més golejador que a la primera part posant-se fins i tot set gols amunt 17-10. Una petita baixada defensiva acompanyada d'una bona reacció de les de Palafrugell, ha fet reduir el marcador a dos gols de diferència.

 


Decisiva part final del partit on l'equip ha tingut clar l'objectiu de la victòria i basant-se en la solidesa defensiva ha aconseguit un bon resultat final de 21-18.

Setmana vinent, derbi Gironí altre cop, ara contra el Banyoles, on les noies han de confirmar el bon camí i reafirmar-se en conviccions.