El Sènior B treu l'orgull a la segona part i s'emporta el partit davant de colíder. UESarrià 34 CHSES 32

Partit molt important el d'avui a casa davant d'un rival directe a la classificació.
Primers minuts d'incertesa al marcador molt igualat als primers 15 minuts (8-9)
Des del minut 15 l'equip visitant ha agafat la mida a l'equip local, que fluix en defensa i gairebé porc encertat en atac s'ha marxat amb un 15-19 al marcador a la mitja part.
A l'ini de la segona part a l'equip local a base de treball defensiu i ofensiu i amb el moviment de banqueta de Jordi Ramos ha fet que l'equip arribés al minut 45 amb un 25-26.
Intercanvi de cops a l'últim quart, qui fallés més cauria, el nostre equip tirant de defensa i no desaprofitant oportunitats s'ha emportat un intens i maco partit per part dels dos equips.