L'AUGI UESarrià, sense intensitat, sucumbeix

Un mal començament va deixar els jugadors sarrianencs, que no van saber defensar l’atac local, sense resposta.

 

L’Augi Sarrià continua sense millorar el seu rendiment fora de casa i ahir va encaixar una dura derrota a Sabadell contra l’OAR Gràcia. L’entrenador de l’equip, Carles Morales, va resumir el partit en una frase contundent: “Hem tingut intensitat zero i actitud zero, i així no es pot guanyar un partit d’handbol.”

 

L’inici del partit no va ajudar els jugadors, que ja venien d’una dinàmica molt irregular en les jornades anteriors. Els locals van escapar-se de tres gols i la diferència va semblar una muntanya per als gironins. Morales va provar totes les defenses del catàleg però no hi va haver manera d’aturar en cap moment els jugadors locals, que en pràcticament tots els atacs aconseguien fer gol, especialment els germans Guillem i Bernat Correro, que van fer 17 gols entre tots dos, la meitat del seu equip. La derrota continua allunyant el Sarrià, que dissabte rebrà el Sant Esteve Sesrovires, de la zona alta.

 

OAR GRÀCIA:Pérez, Pujadas, Picola, Escuert (5), Xerta, Ferrer (1), Peiro (6), G. Correro (7), Gesa, López, Franco, (1), Muntada (2), B. Correro (10), Conejero, Llinàs i Esteve (1).

 

AUGI SARRIÀ:P. Guitart, Pórtulas (3), P. Arnau (8), Palomeras, Fina, M. Arnau (4), Ballester (3), A. Rovira (1), Serrano, Moreno, G. Torres (1), Fuster (1), P. Díaz (2), A. Díaz i Vicente.

PARCIALS:4-1, 7-4, 9-6, 11-8, 15-10, 17-14; 21-16, 24-19, 27-22, 31-24, 33-26 i 34-28.

ÀRBITRES:Álvarez i Escoda. Van excloure Picola, Xerta, Peiro (2), Correro i Esteve (2), de l’OAR Gràcia, i Pere Arnau, Palomeras, Rovira i Torres (2).